Eveniment IT CAMP Timisoara

postat de Fiat Oana la 27 May 2019

Cat de sus vrei sa ajungi cand vei fi mare? 

Marti, 28 mai 2019, incepand cu ora 14, va invitam sa luati parte la un eveniment dedicat voua, elevilor din clasele a XII-a, a XI-a si a X-a! Si, desigur, tuturor celor pasionati de IT!

Comunitatea ITCamp din Timisoara va propune un altfel de eveniment - un panel in care invitatii nostri se vor prezenta pe scurt, va vor povesti traseul lor in IT, cum au ajuns sa faca ceea ce fac azi, iar apoi va oferim sansa sa "ii luati la intrebari"

Dorim sa acordam tuturor elevilor sansa la informatii relevante, sa va lamuriti eventualele dileme, neclaritati, ingrijorari, etc cu privire la un posibil viitor in domeniul IT. Vom avea invitati specialisti din industrie, cadre didactice de la universitati, specialisti care s-au reconvertit la IT sau s-au specializat si in alte domenii decat IT.

De ce toate acestea? Deoarece in IT nu sunt doar 2-3 job-uri pe care le vede oricine: programator, administrator de sistem si tester... Ci sunt undeva pe la 50 de meserii. Si cel putin una dintre ele poate cu siguranta sa vi se potriveasca!

Participa la acest panel si intrebati tot ce ati dori sa aflati!

Intrebati si fiti curiosi!

Invitatii panel-ului:

  • Ioan Popovici, Chief Software Engineer, Avaelgo
  • Silvia Cimpurean, Microsoft
  • Andrei Craciun, Head of Innovation, UVT
  • Florin Alexa, Profesor Dr. Ing, UPT
  • Diana Tataran, Avaelgo (moderator)

Inregistrarea la eveniment este gratuita, dar pentru o buna organizare este nevoie de inregistrarea prealabila:

https://www.eventbrite.com/e/education-is-my-superpower-tickets-60402915747

Va asteptam!