Inscrieri pentru programul Autoritatii de Supraveghere Financiara - Saptamana Globala a Banilor

postat de Marinescu Oana-Suzana la 8 Mar 2019

Autoritatea de Supraveghere Financiară organizează cu ocazia Global Money Week, care va avea loc în acest an în perioada 25-31.03.2019, o serie de evenimente dedicate educației financiare. În acest context unul dintre aceste evenimente va fi Săptămâna Porților Deschise ce se va desfășura în perioada 25-29.03.2019. Această acțiune se dorește a promova în rândul tinerilor, ca parte a educației financiare, organizarea de vizite ale copiilor și tinerilor, dintre cei care participă la programul de educație financiară, la sediul entităților financiare (inclusiv ASF). Vizita lor poate avea loc într-una dintre zilele săptămânii indicate, având o durată de aproximativ o oră.

Evenimentul se va derula în parteneriat cu entitățile supravegheate, iar participanții la acest eveniment vor fi copii din clasele V-XII de la unitățile școlare inscrise

Fiecare entitate va primi vizita unei clase și timp de aproximativ o oră participanții vor interacționa direct cu profesioniști din domeniul asigurărilor, pieței de capital și sistemului pensiilor private, aceștia urmând a le prezenta importanța pieței financiare și a educației financiare.

Grupul tinta: 4 clase de elevi din judetul Timis, clasele V - XII
Principiul seelctiei: ”Primul venit, primul venit”

formularul de inscriere este disponibil in link.

https://goo.gl/forms/UByo3RNW5xNWYFS83