SIMPOZIONUL INTERNAȚIONAL ȘCOALA - SPAȚIU EDUCAȚIONAL EUROPEAN INTERCULTURAL

postat de Lupse-Turpan Mircea la 15 Nov 2019

 

WORKSHOP CADRE DIDACTICE

Anunt Program Concurs LUMINAMATH

postat de Bataran Florin la 15 Nov 2019


Toti elevii care participa la concursul LUMINAMATH, sambata 16 noiembrie 2019 vor fi prezenti la Scoala Gimnaziala nr. 30 din Timisoara  la ora 9.30. Desfasurarea probei de concurs se face intre 10.00 si 12.00 

Succes tuturor elevilor participanti!

PROIECT ERASMUS+ DAP - DYSLEXIA ASSESSMENT PROTOCOL

postat de Nechitescu Ecaterina la 14 Nov 2019

Școala noastră este partener în proiectul internațional D.A.P. - DYSLEXIA ASSESSMENT PROTOCOL, desfășurat în cadrul programului ERASMUS+, care se va desfășura în perioada 2019 - 2021. Proiectul este coordonat de Academia Tehnologică din Rezeknes, Letonia, iar restul instituțiilor partenere sunt din Turcia - Kocaeli Il Milli Egitim Mudurlugu, Bulgaria - Asociacia Dyslexia, și Germania - GedonSoft. D.A.P. are ca obiectiv realizarea și dezvoltarea unui set de instrumente de evaluare pentru detectarea copiilor de vârstă preșcolară cu risc de dislexie, precum și a elevilor care deja s-au confruntat cu dificultăți de scriere/ citire/ învățare în timpul primilor ani de școală. Acest proiect se adresează în principal educatorilor și învățătorilor.

Prima întâlnire din cadrul proiectului a avut loc la Ruse, în Bulgaria, în perioada 6 - 9 noiembrie 2019, la care au participat prof. Ecaterina Nechitescu și prof. Tamara Pantea. În urma discuțiilor s-au stabilit:

-  logo-ul proiectului : din propunerile prezentate, a fost ales cel realizat de elevul Vlad Ciobotariu din clasa a XI-a D;

- lista de priorități

- data următoarei mobilități. 

Concursul Național de Fizică ”Evrika!” - 2019

postat de Cucu Dorina la 10 Nov 2019

Elevul Oros Vlad Ștefan din clasa a IX-a D a obținut Premiul I (cel mai mare punctaj) la Concursul Național de Fizică ”Evrika” care s-a desfășurat la Brăila în perioada 1-3 noiembrie 2019. Felicitări!

Mult succes în pregătirea Olimpiadei Internaționale de Științe pentru Juniori! 

PROIECT ERASMUS+ EUROPEAN VALUES WITH MANGA

postat de Lupse-Turpan Mircea la 7 Nov 2019

APEL SELECTIE ELEVI

PROIECT ERASMUS + EUROPEAN VALUES WITH MANGA

pagina 2